Actorul Kevin Spacey a spus că este homosexual, după ce a fost acuzat de tentativă de abuz sexual

30 octombrie 2017, 22:08

Spacey este printre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. l-a cunoscut pe Anthony Rapp în 1986 la o petrecere. Wrapp susţine că atunci, când avea doar 14 ani şi juca deja pe Broadway, Spacey cu 12 ani mai în vârstă i-ar fi făcut avansuri indecente: „Mi se strânge stomacul când mă gândesc. Până în ziua de azi tot nu înţeleg atât de multe despre acea seară. E totul foarte derutant pentru mine”. (Sursă: buzzfeed.com)

A fost o tentativă neurmată de un act sexual, dar foarte traumatizantă pentru tânărul actor. Anthony Rapp are acum 46 de ani şi afirmă că niciodată nu a mai vorbit cu Kevin Spacey după aceea – a vrut la un moment dat să lămurească lucrurile, dar a renunţat. La câteva ore după articolul din Buzzfeed, Spacey şi-a cerut scuze pe Twitter, începând cu faptul că îl admira şi îl respectă pe Anthony Rapp: „Sunt mai mult decât îngrozit de această povestire. Cu toată sinceritatea, nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat, acum peste 30 de ani. Dar dacă este aşa cum descrie, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi fost un comportament complet nepotrivit, sub influenţa alcoolului, şi îmi pare rău pentru temerile pe care le-a avut în toţi aceşti ani”.

Mai departe, Kevin Spacey scrie că această chestiune l-a făcut să examineze multe aspecte ale vieţii sale, cinstit şi deschis, şi că a venit momentul să recunoască faptul că este homosexual – amintind că informaţii despre bisexualitatea sa au mai apărut în presă.

„Nu declaraţiei lui Kevin Spacey. NU. Nu există măsură de alcool sau drept la intimitate care să scuze avansuri sexuale făcute unui copil de 14 ani”. (Sursa: Twitter / Dan Savage, scriitor şi jurnalist)

Kevin Spacey mai este şi acuzat că mărturiseşte acum că este homosexual tocmai ca să distragă atenţia de la adevărată ştire. Anthony Rapp a jucat mai ales în teatru, pe Broadway, a avut roluri secundare în filme ca „O minte sclipitoare”, seriale ca „Lege şi ordine” sau, acum, „Star Trek Discovery”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite