VIDEO Actorul american Ben Stiller către Volodimir Zelenski, la Kiev: Ești eroul meu!

Ben Stiller și Volodimir Zelensky
Ben Stiller și Volodimir Zelensky
20 iunie 2022, 22:33

Luni, Ben Stiller a mers în Ucraina. Dimineață a vizitat Irpin și a văzut distrugerile provocate de ruși.

Luni seara, președintele Volodimir Zelensky a postat pe rețelele de socializare secvențe de la întâlnirea pe care a avut-o cu actorul american.

Vizibil emoționați, cei doi și-au dat mâna. „Mă bucur mult să vă cunosc. Este o onoare mare pentru mine. (…) E minunat. Sunteți eroul meu”, i-a spus Stiller lui Zelensky.

„Nu, nu, nu sunt”, a răspuns timid Zelensky.

„Ai renunțat la o carieră de succes, dar asta…”, a continuat Stiller. „Ei, nu chiar așa de succes ca a dvs.”, i-a răspuns Zelensky.

Ben Stiller a ținut să sublinieze felul extraordinar în care Zelensky a reușit să mobilizeze nu doar o țară întreagă, ci lumea întreagă. „Este prea mult pentru mine”, a replicat președintele Ucrainei.

Din înregistrarea postată pe contul oficial al lui Volodimir Zelensky reiese că discuția s-a axat pe importanța transmiterii mesajului Ucrainei în lumea întreagă, dar și pe necesitatea evitării informațiilor false.

„Nu e interesant să vorbești despre război în fiecare zi, pentru public, pentru diferiți oameni, dar pentru noi este important. Când oamenii nu uită, vorbesc despre asta, influențează, împing și grăbesc lucrurile. Este foarte dificil. Mulțumită oamenilor ca dvs., putem să facem asta”, a subliniat președintele Ucrainei.

La rândul său, Ben Stiller a ținut să remarce că e greu pentru cineva să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina dacă nu vede cu ochii săi proporțiile dezastrului.

El a vorbit despre vizita la Irpin de luni dimineață și despre faptul că nu poți conștientiza nivelul distrugerilor doar văzând clădirile la televizor.

Într-o înregistrare postată pe Instagram, Ben Stiller anunțase luni că se află în Ucraina și că urma să se întâlnească cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului.

„Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană”, a subliniat Ben Stiller.

Materialul VIDEO poate fi urmărit AICI

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite