Activităţi academice în sistem mixt în majoritatea facultăţilor Universităţii Bucureşti, în contextul pandemiei

Epidemia de Covid-19 schimbă modalităţile de desfăşurare a activităţilor academice în anul universitar 2020-2021 în cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti. Deciziile facultăţilor au fost aprobate în Senatul Universităţii din Bucureşti de miercuri. Cele mai multe dintre acestea au optat pentru sistem mixt, se arată într-un comunicat de presă al UB.

17 Septembrie 2020, 17:08 (actualizat 17 Septembrie 2020, 17:23) Știrile TVR |
Pregătiri pentru noul an universitar / FOTO: unibuc.ro

Facultăţile de Administraţie şi Afaceri, Biologie, Chimie, Filosofie, Fizică, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie, Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Limbi şi Literaturi Străine, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" își vor desfășura activitatea în sistem mixt.

Iar facultăţile de Drept, Litere, Matematică şi Informatică, Sociologie şi Asistenţă Socială, Ştiinţe Politice, Teologie Baptistă şi Teologie Romano-Catolică au optat pentru desfăşurarea activităţilor academice în sistem online.

Anumite programe, atât de licenţă, cât şi de master, au optat pentru formule specifice, care îmbină tipurile de predare în funcţie de nevoile proprii. Informaţii despre modalităţile de desfăşurare a activităţilor pentru fiecare dintre programele de licenţă şi de master pot fi consultate pe site-urile facultăţilor.

Lista completă a facultăţilor UniBuc, dar şi datele de contact ale fiecăreia pot fi accesate la adresa https://unibuc.ro/studii/facultati/.

Pentru anul universitar 2020-2021 sunt puse la dispoziţia studenţilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare, în condiţii de distanţare, în căminele Universităţii din Bucureşti.

Cererile de cazare în căminele Universităţii din Bucureşti se vor depune online. Informaţii referitoare la procesul de cazare şi la calendarul stabilit pentru fiecare dintre cele 19 facultăţi pot fi consultate pe website-urile acestora.

Accesul la cantină va fi restricţionat în conformitate cu legislaţia în vigoare, în regim de ridicare a produselor gata preparate - "to go". Accesul va fi posibil exclusiv pe baza legitimaţiei de student vizate sau a altor documente similare, vizate la zi.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 21°C
IASI 24°C 18°C
CLUJ 14°C 14°C
CONSTANTA 13°C 17°C
CRAIOVA 20°C 19°C
BRASOV 20°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI