Activitatea UPU a Spitalului ”Bagdasar-Arseni’ va fi reluată după avizul ISU. Unitatea a fost afectată de un incendiu

UPU Spitalul Bagdasar Arseni
UPU Spitalul Bagdasar Arseni
12 aprilie 2022, 15:34

Activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, la acoperişul căreia a izbucnit un incendiu marţi dimineaţă, va fi reluată după ce va primi avizul favorabil din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, informează unitatea medicală.

Potrivit sursei citate, constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi au comunicat unităţii medicale că ar putea relua activitatea în locaţia afectată de incident.

Constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi ne-au comunicat că putem relua activitatea în locaţia afectată de incident. Am solicitat în acest sens un punct de vedere de la ISU „Dealul Spirii” şi imediat ce vom primi avizul favorabil, UPU Bagdasar va redeveni funcţional„, se arată în informarea spitalului, potrivit Agerpres.

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Focul s-a aprins la Unitatea de Primiri Urgenţe dintr-o clădire nouă a unităţii medicale. Nu au fost victime, întrucât pacienţii şi angajaţii s-au evacuat. Pompierii au stins rapid flăcările.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă