Activitatea pe Aeroportul Iași revine la normal. Sunt reluate zborurile care au fost anulate din cauza pandemiei

8 iulie 2020, 07:29

Activitatea pe Aeroportul Iași revine la normal, fiind reluate treptat zborurile care au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19.

Astfel, începând de astăzi, se poate zbura din nou spre Londra. Până la impunerea restricțiilor, zborurile erau zilnice către această destinație. De la Iași se mai zboară și spre Liverpool.

Primul zbor charter din această vară, cu destinația Heraklion (Grecia), a devenit disponibil de la Iași începând de luni, 6 iulie. Tot de pe acest aeroport, pe 23 iulie va fi introdusă și o cursa aeriană către Antalya.

Incepând cu 24 iulie 2020, de la Iași se va putea pleca direct către Constanța, și retur. În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțîn de o oră, față de 6 ore cu mașina. Cursa a fost introdusă după ce o companie aeriană a făcut un sondaj de opinie pe facebook la care au participat peste 11.000 de persoane care s-au arătat, în proporție de 90%, încântați de această variantă rapidă de a ajunge la mare.

Prețul unei curse va porni de la 65 de euro, incluzând toate taxele și două bagaje, unul de mână și unul de cală.

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc. Multă lume așteaptă și reluarea curselor spre Turcia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă