Acord istoric între Tom și Jerry: Șoricelul nu mai atentează la brânza și laptele lui Tom, iar motanul nu mai prigonește neamul șoricesc

1 iunie 2018, 10:14

* Acord istoric de pace între doi vechi dușmani, Tom și Jerry. Cel mai cunoscut șoarece din lume și cel mai renumit motan au convenit să înceteze ostilitățile. În fața Adunării Consiliului Unit al Șoarecilor și Pisicilor, Jerry s-a angajat să nu mai atenteze la brânza și la laptele lui Tom, să nu-i mai agreseze falnicele-i mustăți și să nu-l mai hărțuiască cu sprijinul dulăului X. La rândul sau, Tom a promis să nu mai prigonească pe nimeni din neamul șoricesc, să renunțe la organizarea de ambuscade în spațiul unde își duce traiul în comun cu Jerry și să aibă o atitudine de prietenie și de colaborare față de toți chițăitorii.

(w500) Tom și Je

* Bombă în showpis: controversatul motan Thomas O’Malley a fost văzut în compania Ducesei. Mamă a trei copii, Ducesa face parte din ramura aristocrată a pisicilor, în vreme ce O’Malley este văzut ca făcând parte din lumea interlopă, de aceea apariția lor, braț la braț, în public, a șocat pe toată lumea.

(w500) Thomas O'M

* Am stat de vorba cu tăticii și bunicii noștri și am aflat că în fotbalul românesc au existat și mai există încă o grămadă de fotbaliști cu nume sau porecle de animale. Astfel, „Ariciu” a apărat mulți ani poarta echipelor FC Baia Mare și Sportul Studențesc. Valentin Stănescu, antrenorul cu care Rapidul a luat campionatul în 1967,  era poreclit „Zimbrul”. Lui Nicolae Dobrin i se spunea „Gâscanul”. La FC Olt au jucat „Prepeliță” și „Șoarece”, iar printre comentatorii sportivi ai vremii se numărau „Graur” și „Pelican”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite