Acoperișul unei foste fabrici din Capitală a fost smuls de vânt și aruncat pe liniile de tramvai

19 septembrie 2017, 13:03

„Avertizări de vânt puternic și ploi în centrul țării. În Capitală, vântul a suflat și cu 50 km/oră”

O parte din acoperișul fostei fabrici de bere Rahova s-a desprins, marți dimineață, de pe structura de rezistență și a ajuns pe liniile de tramvai. Oamenii s-au speriat și au sunat la 112 – au venit mai multe echipaje de poliție și un echipaj de pompieri. La fața locului au ajuns inclusiv prefectul și primarul Sectorului 5.

Deși proprietarul a fost amendat, amenda nu i s-a aplicat până în acest moment pentru că a fost contestată în instanță și a fost anulată, a transmis corespondentul TVR Vlad Ungar.

„Cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții, cu cei de la ISU și cu expertul societății întocmesc niște acte pentru punerea în siguranță de urgență a clădirii. Am discutat la Primăria Capitalei, împreună cu prefectul, și în maximum două ore se dă o autorizație pentru intervenție în regim de urgență. Este o legislație stufoasă și neconcludentă – trebuie schimbată în regim de urgență să nu mai avem asemenea situații. Noi am încercat să punem protecție cât mai multă, ținem o mașină de Poliție Locală din ianuarie aici și am ]nchis trotuarul sperând ca proprietarul să își îndeplinească obligațiile”, a declarat primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

O furtună puternică a ucis 10 persoane pe coasta de est a Australiei