Accident rutier în Bacău. 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism

17 mai 2019, 09:07

Accidentul a avut loc la ora 02.00, într-un sens giratoriu din centrul municipiului Bacău.

Microbuzul, care se îndrepta dinspre Piatra Neamț spre Capitală, era plin cu pasageri.

Șoferul a intrat în intersecție fără să acorde prioritate unui autoturism, așa cum îl obligau regulile de circulație, și a lovit în plin mașina în care se aflau 5 persoane.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar autoturismul lovit a fost serios avariat.

14 oameni au fost răniți. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje medicale, care i-au dus la spital. Alte două persoane au mers singure la unitatea de primiri urgențe.

Trei răniți, inclusiv șoferul microbuzului, au rămas internați din cauza fracturilor suferite. Unul dintre ei este din București și a fost transferat la un spital din Capitală.

Șoferul care a provocat accidentul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și a rămas fără permis auto.

_______________________

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, microbuzul s-a răsturnat pe o parte.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de la ISU Bacău şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

”În urma evaluării de la faţa locului au fost identificate 5 persoane în autoturism şi 14 persoane în microbuz. Iniţial, 14 persoane cu politraumatisme şi contuzii, dar conştiente toate, au solicitat îngrijiri medicale. Apoi alte 2 persoane au solicitat acelaşi lucru. În total au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe 16 persoane pentru investigaţii medicale”, a declarat Adrian Cepoi. Potrivit sursei citate, victimele accidentului au traumatisme uşoare.

Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite