Accident mortal provocat de fiul șefului LPF. Șoferul mașinii lovite a murit, Mario Iorgulescu e în comă, la spital

8 septembrie 2019, 12:05

Accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 3. Mario Iorgulescu rula cu viteză pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei. Din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal o maşină care circula regulamentar. Autoturismul lui Mario Iorgulescu, un bolid de lux cu câteva sute de cai putere, a luat foc.

Şoferul masinii lovite în plin, în vârstă de 24 de ani, nu a avut nicio şansă. A murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost şi el rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Elias, unde a fost operat.

“Este în continuare intubat, în Terapie, în comă indusă. Deocamdată este în stare gravă, dar relativ stabil”, a precizat Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele maşini au fost distruse în totalitate.

“Maşinile scumpe, în general, îţi creează acea iluzie că eşti stăpân pe maşină. Şi la viteze foarte mari ai senzaţia că ai viteză mică. Sau, în orice caz, ai senzaţia că nu eşti în pericol. La o oră târzie eşti tentat să mergi cu viteză şi să te consideri în siguranţă. Sigur viteza a fost mare pentru că s-au văzut urmările impactului”, a spus Titi Aur, specialist auto.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum de ce fiul lui Gino Iorgulescu a pătruns pe contrasens şi dacă acesta se afla sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise.

Oamenii din zonă spun că pe această porţiune de şosea se circulă cu viteză foarte mare, mai ales noaptea, pentru că strada este în linie dreaptă, are câte două benzi pe sens, despărţite de liniile de tramvai, ceea ce le oferă destul de mult spaţiu de manevră şoferilor.

Fiul lui Gino Iorgulescu a mai avut probleme cu legea în trecut. În urmă cu trei ani, a fost acuzat, alături de alţi bărbaţi, că a sechestrat şi torturat un tânăr pentru a-l convinge să-şi retragă plângerea în cadrul unui dosar penal. A fost trimis in judecată, dar achitat în primă instanţă. Numele lui apare şi în dosarul Droguri pentru VIP-uri, instrumentat de DIICOT Ploieşti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite