Accident la bal. Un absolvent al Faculății de Științe Economic din Cluj a căzut în puțul liftului

29 iunie 2018, 09:43

Tragedia s-a petrecut miercuri noapte, la balul de absolvire al Facultății de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj. Din motive încă necunoscute, tânărul a pătruns într-o zonă restricționată și a căzut în puțul liftului de la 7 metri înălțime. Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

Pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede cum tânărul urcă niște scări, dar în loc să  meargă spre sala balului, se îndreaptă spre următorul nivel al clădirii, unde accesul nu era permis.

Unde vedeți aici că era închis, scările care duceau către camere care încă nu sunt date în folosință … a evitat orice fel de avertisment, orice fel de treabă, a împins panourile și piciorușele și a urcat deasupra. Efectiv nu ne explicăm, fiindca este al nu știu câtalea eveniment, nimeni nu nu a trecut” – Darius Mârza, administratorul complexului turistic.

Ajuns la  etaj, tânărul s-a îndreptat spre puțul liftului și a căzut în gol.

Paznicii au observat că cineva a pătruns în această zonă interzisă, însă până când să ajungă sus, tânărul deja era căzut în puțul liftului. Aceștia au sunat imediat la 112, iar ca primă măsură, reprezentanții complexului turistic au izolat total puțul liftului.

La fața locului s-au deplasat echipajele de urgență, care au dărâmat un perete pentru a ajunge la victimă.

Ca urmare a examinărilor, diagnosticul este de fractură de mandibulă, contuzie pulmonară bilaterală. În prezent este internat în secția de terapie intensivă a spitalului nostru” – Monica Costin, director Îngrijiri, Spitalul Clinc Județean de Urgență Cluj.

În urma incidentului, localul nu a fost închis și își desfășoară activitatea în continuare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite