Accident grav în judeţul Teleorman – 17 victime. O persoană a murit, cinci sunt în stare gravă

6 iulie 2017, 15:30

Șase dintre victime au fost transportate la spitale din Capitală. Trei sunt în stare gravă. În urma accidentului a fost declansat Planul Roșu de intervenție. Din primele informații, TIR-ul implicat în accident avea probleme tehnice.

ACTUALIZARE 17.50. Un bărbat de 56 de ani, rănit în accidentul din judeţul Teleorman, a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. Acesta se află în stare foarte gravă, fiind în comă profundă.

ACTUALIZARE 17.00. Unul dintre răniţi a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alexandria. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a precizat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

ACTUALIZARE 16.30. 5 victime sunt transportate la Bucuresti, după cum urmează: Cu elicopterele SMURD: – un copil la Spitalul Bagdasar-Arseni, un adult la Spitalul Floreasca, Cu autospeciala de transport victime multiple: – 3 adulţi la Floreasca.

ACTUALIZARE 16.00. În accident au fost implicate 17 persoane. Dintre acestea, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar patru se află în stare gravă. Cele două elicoptere SMURD au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă.

(w460) A fost act

______________________________________

„Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un TIR și un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri. Potrivit primelor informații, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparține șoferului de TIR”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, conform Agerpres.

(w460) A fost act

Circulația pe DN52 este întreruptă, în zona accidentului, pe ambele sensuri. Planul Roşu de intervenţie a fost activat la nivelul judeţului Teleorman.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale SAJ Teleorman.

De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, iar în cazul în care echipajele de la faţa locului îl solicită poate să intervină în zonă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite