Accident grav în județul Braşov: Doi copii au murit și trei adulți au fost răniți

Două copile moarte într-un accident în Brașov
Două copile moarte într-un accident în Brașov
8 august 2021, 16:17

În căruţa care circula pe drumul judeţean care leagă localităţile braşovene Tărlungeni și Budila se aflau trei copii. Se întorceau acasă de la un târg împreună cu bunicul lor care manevra atelajul. La un moment dat, a fost izbit în spate de un autoturism atât de puternic încât a fost proiectat pe celălalt sens de mers, peste o maşină care mergea regulamentar.

Au intervenit de urgenţă mai multe echipaje medicale. Acestea au găsit la locul accidentului două fetiţe, de 3 și 14 ani, în stop cardio-respirator pentru care nu au mai putut face nimic.

Cel de-al treilea copil, un băiat de 16 ani, a scăpat cu viaţă, era conştient, însă are multiple traumatisme. A fost transportat la spital alături de bunicul lui şi de şoferul care a produs accidentul. Cei doi bărbaţi au traumatisme cranio-cerebrale și toracice. Localnicii spun că şoferul care a lovit căruţa e cunoscut ca o persoană care circula cu viteză.

Familia lovită de tragedie mai are doi copii, care se aflau acasă. Un echipaj de la Brigada Mobilă de Jandarmi și unul de poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale au intervenit ca să mențină ordinea. Lucrurile riscau să degenereze din cauza durerii suferite de rudele copiilor morţi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă