Accident feroviar în Ploieşti triaj. Două trenuri s-au ciocnit frontal şi au deraiat. 11 persoane au fost rănite

18 decembrie 2019, 16:10

ACTUALIZARE. De la ora 17.17, toate trenurile care aveau graficul de circulație prin stația Ploiesti Triaj au fost redirecționate pe ruta București – Brazi – Ramificație Ploiești Triaj – Ploiești Vest – Ploiești Sud.

ACTUALIZARE. Ultimul bilanţ al victimelor arată că 11 persoane sunt rănite, dintre care una cu politraumatisme a fost preluată de elicopterul SMURD. 37 de persoane (34 adulţi şi 3 minori) au fost evaluate medical la faţa locului, însă nu necesită transport la spital.

ACTUALIZARE. În urma incidentului feroviar, şase persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Persoanele sunt conștiente. Alte persoane (ocupanți ai trenului), au fost evaluate la faţa locului, însă nu necesită transport la spital.

Traficul feroviar pe relația Ploiești Sud-București este blocat.

(w460) Una dintre

____________________________________________

„Din primele informații primite de la fața locului, în urma impactului 5 persoane au fost rănite. Este vorba despre 3 călători din trenul Regio 5008 și mecanicii celor două trenuri. Din punctul de vedere al asigurării continuității traficului feroviar pe relația București – Ploiești Triaj, CFR SA a luat măsura ca toate trenurile înscrise în circulație pe relația București – Ploiești Triaj să circule deviat pe ruta ocolitoare Brazi – Ploiești Vest – Ploiești Sud”, se arată într-un comunicat al CFR.

Poliția Prahova a transmis că circulația feroviară este închisă în ambele sensuri București-Ploiești Sud, iar victime sunt mecanicul trenului de marfă, trei călători și un lucrator din partida trenului personal, toți având, la prima vedere, răni ușoare.

La locul incidentului s-au deplasat 2 autospeciale de descarcerare , o autospecială pentru transport victime multiple, 3 ambulanţe SMURD și 3 ambulanţe ale Serviciului Județean de Ambulanţă.

În sprijinul echipejelor prahovene, la faţa locului a fost trimisă și echipa  CBRN  a Unităţii Speciale de Intervenție în Situaţii de Urgenţă. De asemenea, un elicopter SMURD se deplasează în zonă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite