Accident cu trei mașini, surprins în direct de echipa TVR, într-o comună din Neamț, unde traficul s-a triplat, după prăbușirea podului de la Luțca

Accident in direct
Accident in direct
17 august 2022, 18:46

Totul se intamplă după ce traficul s-a triplat, în urma prăbuşirii unui pod, și a fost redirecționat prin mijlocul comunei Gâdinţi.

Accidentul surprins de echipa TVR este doar unul dintre multele produse în această intersecție. Locanicii spun că la fiecare câteva zile sunt tamponări. Multe, fără victime, cum a fost și această. Alte accidente însă sunt cu victime, unele mortale. Cel mai recent, a avut loc în urmă cu câteva zile, iar un șofer a murit.

Traficul prin intersecția din Gâdinţi s-a intensificat de când pe aici trece principala ruta între municipiul Român și comunele din apropiere, dar și către județul Vaslui. Și asta după prăbușirea podului de la Luţcă, în urmă cu mai bine de o lună.

Intersecția de la Gâdinţi este situată chiar în centrul comunei, la câțiva pași de primărie. În urmă accidentului surprins de echipa TVR, traficul a fost perturbat aproximativ o oră pe DN 15D.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite