A vrut să-şi spele maşina într-un râu învolburat şi a rămas blocat. Acum va trebui să plătească operaţiunea de salvare

16 februarie 2017, 16:02

Şoferul de 19 ani credea că a găsit metoda perfectă de a-şi curăţa maşina fără să plătească un leu. În loc să meargă la spălătorie, a intrat cu autoturismul în Râul Târgului, la Câmpulung Muscel. Pentru că nivelul apei era crescut, iar albia presărată cu bolovani, a rămas blocat în mijlocul râului. Iar şuvoaiele năvalnice riscau să-i răstoarne maşina.

Aşa cum se spune, prietenul la nevoie se cunoaşte. Un amic al tânărului, aflat şi el în maşină, a sărit afară şi dus a fost.

Şoferul a rămas singur să ţipe după ajutor. Au apărut în scurt timp echipaje de Pompieri, Poliţie, SMURD şi utilaje de tractare. Abia după două ore de negocieri, şoferul a fost convins să iasă din autoturism.

După încă o oră, pompierii au reuşit să aducă maşina la mal. Operaţiunea a fost dificilă din cauza apei deversate de la barajul din amonte.

Tânărul teribilist a scăpat nevătămat, însă aventura din râu îl va costa mult mai mult decât o vizită la spălătoria auto. Şoferul va fi sancţionat contravenţional şi va suporta integral cheltuielile pentru operaţiunea de salvare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite