A treia instituție a statului călcată de hoți în ultimele luni la Galați. Sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate a fost vandalizat

27 ianuarie 2023, 14:23

În jurul orei 1:00 noaptea, indivizii au pătruns în interiorul Casei de Asigurări de Sănătate Galați cu ajutorul unei scări, după ce au forțat un geam. Au orientat camerele de supraveghere în tavan pentru a nu fi văzuți, apoi au luat toate birourile la verificat.

În alte birouri au găsit și au luat 130 de lei și bonuri valorice pentru combustibil în valoare de 2000 de lei.

„Au intrat în toate birourile Casei, au răvășit toate documentele. Nu avem paznici la instituție pe timp de noapte, avem numai pe timp de zi. Era activat sistemul de alarmare, erau activate toate camerele de luat vederi”, a declarat Ciprian Groza, director executiv Casa de Asigurări de Sănătate Galați.

Polițiștii au deschis o anchetă. „Din verificările preliminare efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că persoane necunoscute, după ce au forțat un geam termopan, au pătruns prin escaladare. A fost întocmit un dosar penal pentru tentativa la infracțiunea de furt calificat”, a precizat Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galați.

În ultimele luni, sediul companiei locale de distribuție a apei reci, Apa Canal, și cel al Consilului Județean au fost vizitate de hoți. Nu este exclus să fie vorba de aceleași persoane.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite