A tras gard pe mijlocul străzii. Isprava unui proprietar din Capitală, care și-a împrejmuit terenul retrocedat. Totul cu autorizație de la primăria de sector!

Locuitorii unui bloc din Capitală s-au trezit peste noapte cu un gard în mijlocul singurei străzi de acces în imobil. Terenul a fost retrocedat, iar proprietarul are planuri mari cu el. A primit și autorizațiile de construcție, inclusiv pentru acest gard. Acum, primăria care a semnat actele spune că l-a convins pe noul proprietar să renunțe la gard.

03 Octombrie 2019, 20:36 (actualizat 03 Octombrie 2019, 21:23) |
Cu gardul în mijlocul străzii
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Oamenii care locuiesc în blocul din Șoseaua Giurgiului veneau pe aici cu mașinile. Acum îi împiedică un gard din fier pus în mijlocul străzii, peste rețelele de utilități.

Cel care a montat gardul este proprietarul unui teren de 2 mii de metri pătrați, retrocedat prin decizii judecătorești. L-a și împrejmuit, în baza unei autorizații de construcție emise de Primăria sectorului 4. Asta deși, potrivit activiștilor de mediu, legea nu i-ar permite acest lucru.

Reprezentanții primăriei spun că proprietarul terenului are autorizație de construcție valabilă.

Cristian Zărescu, purtător de cuvânt Primăria sector 4: "Nu noi am făcut această punere în posesie, noi, Primăria Sectorului 4, ci statul român. Am fost obligați să eliberăm această autorizație, însă tot noi, Primăria Sectorului 4, am rezolvat între timp această problemă, am demarat deja procedurile de expropriere, vom prelua acest teren".

Oficialii din primărie spun că proprietarul le-a promis că va renunța la gard în cel mult 48 de ore.

Am încercat și noi să dăm de el pentru un punct de vedere, dar nu a fost de găsit.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 2°C
IASI 3°C 2°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 5°C 3°C
CRAIOVA 4°C 2°C
BRASOV 0°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI