A transformat o veche spălătorie în centru de excelenţă specializat în diagnosticul malformaţiilor copiilor. Povestea unui medic din România

1 decembrie 2017, 09:32

Medicul Olimpia Oprea luptă cu o implicare de fier pentru obţinerea fondurilor europene pentru unitatea medicală pe care o conduce. La fel lupta şi înainte să fie managerul Spitalului Municipal, pe vremea când era medic la Maternitatea Odobescu, pentru că ştia că orice ban care vine spre unitatea spitalicească înseamnă şanse în plus şi condiţii mai bune pentru pacienţi.

Printre proiectele europene de suflet se numără centrul de excelenţă specializat în diagnosticarea malformaţiilor fetale de lângă Maternitatea Odobescu.

Clinica a fost făcută în clădirea vechii spălătorii.

Anterior a mai scris un proiect pentru maternitate, pentru femeile care îşi doreau să devină mame şi nu şi-ar fi permis tratamentul pentru fertilizare.

A reuşit în ultimii ani să obţină peste 7 milioane de euro. Totodată, a organizat cursuri prin care şi alţi medici din Timişoara să înveţe să scrie proiecte pentru obţinerea unor fonduri europene.

Olimpia Oprea este unul dintre medicii care renunţă la timpul liber, la timpul petrecut cu familia, la concedii sau sărbători pentru a salva vieţi prin toate metodele posibile. Iar pentru asta este cu certitudine un exemplu şi un medic foarte apreciat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite