A patra zi de căutări a băiețelului de opt ani, dispărut în județul Constanța

5 noiembrie 2019, 12:32

24 de ore a durat golirea cu patru motopompe a bazinului de colectare a dejecțiilor. Când adâncimea apei a scăzut la mai puțin de doi metri, zona a fost verificată de scafandri cu cange, iar unul dintre ei a coborât în bazin.

Pe tot parcursul misiunii, scafandrul  a purtat un costum special cu alimentare de la suprafață. De pe mal primea oxigen, era coordonat prin stație și putea transmitea informații.

În cele din urmă, micuțul nu a fost găsit în bazinul controlat și s-a trecut la golirea celui de-al doilea. La fața locului mama băiatului își pune toate speranțele în autorități.

Anchetatorii nu exclud deocamdată varianta unei răpiri. Mama băiatului spune că acesta era înnebunit după jocurile pe telefonul mobil și se teme că ar fi putut fi momit astfel.

La căutări participă un câine de urmă de la Serviciul Criminalistic, jandarmi şi poliţişti de frontieră ai Gărzii de Coastă cu o maşină cu termoviziune, dar şi localnici. Un eclipoter al Ministerului de Interne supraveghează zona în care a dispărut minorul.

Băiatul de opt ani şi-a petrecut jumătate din ziua de sâmbătă cu tatăl său, care l-ar fi lăsat în apropiere de casa unde locuia cu mama sa, în localitatea Pecineaga, părinţii fiind divorţaţi. Tot tatăl său a fost şi cel care a sesizat poliţia în legătură cu dispariţia copilului.

Se pare că băiatul de 8 ani a fost văzut pentru ultima dată la o distanţă de aproximativ 300 m de casa în care locuieşte.

Anchetatorii iau în calcul şi faptul că la o distanţă de 200 m este un canal.

Alexandru Iulian Biţică este slab, are un metru 30 înălţime, faţa ovală şi ochii căprui.

Cei care au informații despre copilul dispărut sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Accident grav între o mașină și un TIR, la Constanța. Două persoane au murit

Incendiu într-un bloc din Constanța. 40 de persoane au ieşit din apartamente