A murit Larry King. Veteranul presei americane era internat după infectarea cu SARS-CoV-2

23 ianuarie 2021, 21:02

Larry King avea 87 de ani și o carieră de 63 de ani în mass media diverse: radio, televiziune, platforme digitale. A realizat interviuri și emisiuni cu mii de politicieni de prim rang și celebrități ale divertismentului. A fost urmărit de milioane de spectatori din lumea întreagă iar emisiunea de la CNN care l-a consacrat ca monstru sacru al televiziunilor de știri, Larry King Show, a fost difuzată timp de 15 ani.

Aplecat peste birou, purtând faimoasele sale bretele și ochelarii groși a făcut din show-ul său, cu multă inteligență și pasiune, una dintre principalele atracții ale CNN.

Criticii săi îl acuzau că își pregăteste foarte puțin emisiunea și le permite invitaților să spună ce vor și chiar să se autopromoveze. Larry le spunea că, într-adevăr, citește prea puțin înainte de interviuri dar numai pentru a învăța în direct de la cei pe care îi întreba. A părăsit CNN după 25 de ani de activitate în rețeaua lui Ted Turner din cauza scăderii audienței emisiunii sale. A continuat, însă, on line.

Larry King a fost căsătorit de nu mai puțin de opt ori, cu șapte femei. Ultima a fost cântăreața Shawn Southwik, mai tânăra cu 26 de ani decât el. A avut cinci copii iar doi dintre ei au murit anul trecut.

Jurnalistul a suferit un atac de cord în 1987 când a fost supus și unei operații de by-pass și a fost tratat pentru cancer de prostată și plămâni.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite