A murit Avicii, la vârsta de 28 de ani. Pe numele său real Tim Bergling, era unul dintre cei mai buni DJ din lume

20 aprilie 2018, 23:34

În aprilie 2016, starul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, s-a retras din lumea show-ului prin intermediul unei scrisori emoționante, pe care a publicat-o pe site-ul său. A scris atunci că e binecuvântat de oportunitățile pe care i le oferă cariera, însă are prea puțin timp pentru persoana reală din spatele artistului.

Trei luni mai târziu a susținut ultimul său spectacol live, în Ibiza.

Într-un interviu pentru revista Billboard, DJ-ul a spus că a luat decizia retragerii din cauza stării de sănătate. El avea mai multe probleme, inclusiv pancreatită, urmare a consumului excesiv de alcool, asta după ce în 2014 îi fusese extirpată vezica biliară.

Avicii: Sincer, mă simt bine. Nu m-am simţit niciodată atât de bine, e grozav să fii normal. Pentru mine este ca şi cum eşti normal şi de prăbuşeşti din cauza volumului mare de muncă. Atât de multă muncă te încarcă. Şi atâtea drumuri la spital. A fost prea mult în acelaşi timp. Aşa că a fost o adevărată uşurare. Pauza asta de opt luni a venit exact când aveam nevoie. Slăbisem foarte mult. Aveam nevoie de o pauză ca să stau acasă. Dar acum mă simt, cum am spus mai devreme, când am plecat din nou în turneu, acum mă simt bine. Ceea ce este ciudat. Pentru mine. Datorez asta exerciţiilor şi oamenilor din jurul meu care m-au ajutat.

Născut pe 8 septembrie 1989, Avicii a fost și producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, și pentru piesa „Levels”, în 2013.

În România, cea mai difuzată piesă a sa de către posturile de radio și tv de specialitate a fost „Wake Me Up” interpretată împreună cu Aloe Black.

În iulie 2015, a susþinut un concert la Cluj-Napoca, în cadrul UNTOLD, ca parte din al doilea turneu mondial al său „Stories World Tour”.

Avicii a lansat două albume de studio, „True” în 2013 și „Stories” în 2015.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă