A început festivalul baschetului pentru copii în stațiunea Costinești

14 iunie 2022, 14:38

Primii care s-au bucurat de mingile aruncate la coșul de baschet au fost copiii cu vârste între 8 și 10 ani. Revenirea pe teren după doi ani de pandemie a fost în forță, iar ambițiile micilor competitorisunt mari.

Cei mai emoționați sunt părinții care îi susțin din public pe micii baschetbaliști.

Elena Motoc, organizator: Avem 14 terenuri în bază, sunt câteva zeci de echipe. Pentru noi este importantă familia și atunci susținem prezența acestor copii.

Până pe 3 iulie, 4500 de copiii se vor bucura de baschet. Indiferent de rezultat toți sunt câștigători.

Cristina Prisăcariu – antrenor și directoarea Școlii 165, din București: Acum avem din nou posibilitatea să ne mișcăm, să facem sport, să creștem frumos, să creștem sănătos prin intermediul baschetului.

Svetlana Simion – secretar general adjunct internațional al Federației Naționale de Baschet): Sunt copii veniți din toată țara de la Sighet. De peste tot de la Bucureșți. E cel mai frumos lucru care se întâmplă vara pentru baschetul nostru.

De lunea viitoare, vor intra în teren echipele de fete și băieți cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani. În ultima săptămână dedicată sărbătorii baschetului pentru copii, este programat să se desfășoare Campionatul Național U12.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite