A început distribuirea biletelor gratuite pentru cei care s-au înscris pe site pentru a-l întâmpina pe Papa Francisc în România

27 mai 2019, 20:38

Scena pe care va urca Papa Francisc va fi amplasată în parcarea din față Ateneului Român. Zeci de mii de pelerini vor veni să-l întâmpine în perimetrul delimitat de Piața George Enescu și până la Piața Revoluției.

Primii 5000 vor avea loc pe scaune, iar cei care vor sta mai departe vor urmări evenimentul cu ajutorul a 15 ecrane imense și un sistem audio care a fost deja amplasat în piață.

Reprezentanții bisericii catolice au publicat și harta cu zonele de pelerinaj delimitate și regulile de desfășurare a evenimentului.

Pentru a se evita blocajele și aglomerația ar fi bine să ajungeți din timp în zona de acces.

La intersecția străzilor Theodor Aman cu General Berthelot, strada care duce spre Catedrala Sfântul Iosif va fi unul dintre punctele de acces. Nu aveți voie cu umbrele, sticle cu apă sau brichete. Trebuie să aveți asupra dumneavoastră doar biletul de acces.

Biletul are un cod unic de bare și este nominal. Zonele amenajate nu comunică între ele și este important ca fiecare pelerin să respecte instrucțiunile de acces.

Zeci de voluntari se pregătesc să-i întâmpine pe pelerini.

Toți pelerinii sunt rugați să aibă o ținută vestimentară decentă. Agenții de pază se vor asigura că participanții nu au asupra lor arme , materiale explozive sau incendiare, băuturi alcoolice ori alte obiecte precum beţe, bastoane și recipiente din sticlă.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite