A început “Food Truck Festival – The Big One”. Numărul restaurantelor pe roți s-a triplat în ultimul an, în România

25 mai 2018, 20:30

Mădălin le găteşte nemţeşte amatorilor de mâncare gătită în rulotă, în faţa lor. Cârnaţii sunt specialitatea lui şi îi aduce tocmai din Germania.

Cei care gătesc în rulote nu sunt simpli bucătari, ci oameni pasionaţi de mâncare bună. E şi cazul lui Ioan pentru care bucătăria spaniolă nu mai are niciun secret. A lucrat 13 ani în Spania. La început a spălat vase şi încet-încet a ajuns bucătar. Acum le face paella românilor.

Afacerea bucătăriilor pe roţi a explodat în ultimul an. Sunte deja trei sute şi pot fi găsite oriunde pe stradă.

Dincolo de bani – pentru început o investiţie de zece sau cincisprezece  mii de euro – un restaurant pe două roţi cere foarte multă implicare.

Peste toate acestea satisfacţia clienţilor este de nepreţuit.

Food Truck Festival The Big One ţine camionetele deschise până luni inclusiv, în Bucureşti, la Romexpo.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite