A fugit din secție cu mașina polițiștilor

27 decembrie 2019, 12:51

Individul din comuna Gogoșu care pretinde că este garda de corp a unei cântărețe de manele a spart patru autoturisme într-o localitate din Mehedinți în prima seară de Crăciun. Meloman pasionat, bărbatul a vandalizat inclusiv dricul unei firme de pompe funebre din care a furat casetofonul.

Oamenii legii i-au dat repede de urma și l-au dus la secție, dar l-au lăsat nesupravegheat când bărbatul a cerut să fumeze. În câteva clipe, individul a sărit într-o mașina de poliție care avea cheile în contact și a pornit într-o cursă nebună după ce a spulberat și poarta secției.

Alertați de zgomot, polițiștii și-au dat seama că le furase autospeciala, au pornit în urmărirea hoțului și l-au prins în scurt timp.

În urmă cu doar câteva săptămâni, individul s-a cazat într-o pensiune din Turnu Severin, a făcut consumație de 50 de lei, a plecat fără să plătească, nu înainte de a fura din recepție 350 de lei și o mașină din curtea pensiunii.

A avut însă ghinion pentru că în localitatea Balș a rămas fără benzină și s-a întâlnit cu un echipaj de poliție în timp ce împingea mașina spre o stație de carburant.

A fost reținut însă judecătorii l-au eliberat sub control judiciar iar după nici trei săptămâni, individul a recidivat. Acum riscă să ajungă 30 de zile după gratii.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite