A fost semnat contractul pentru execuţia Lotului 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău. Premierul a spus că până pe 31 decembrie vor fi semnate toate contractele pentru Autostrada Moldova

Premierul Nicolae Ciucă ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu
Premierul Nicolae Ciucă ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu
16 iunie 2022, 10:11

Aşa cum am înţeles de la domnul ministru, obiectivul asumat pentru anul acesta este ca până pe 31 decembrie să fie semnate toate contractele pentru Autostrada Moldova. Am spus-o şi o repet: este un proiect aşteptat de foarte mult timp de către români şi este datoria noastră să asigurăm că tot ceea ce înseamnă aşteptările populaţiei, cât şi asumarea din partea Guvernului României se va realiza, a precizat premierul.

Nicolae Ciucă a  mai arătat că este un proiect aşteptat de foarte mult timp de către români şi este datoria Guvernului să asigure că tot ceea ce înseamnă aşteptările populaţiei.

Prim-ministrul a mai spus că proiectul este foarte important şi are asigurată finanţarea prin PNRR.

Sunt alocate sume importante, discutăm de 12 miliarde de euro, bani alocaţi prin PNRR, 9 miliarde de euro, prin fondurile de coeziune, o sumă mare de bani care trebuie să se regăsească în dezvoltarea infrastructurii mari din România”, a mai afirmat Ciucă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite