A fost deconectată de la aparate fără acordul familiei. Anchetă în cazul femeii din Vaslui care a intrat în comă la 10 minute după externare

12 iulie 2017, 19:01

Femeia de 59 de ani a ajuns acum cinci zile la Spitalul de Urgență din Vaslui cu tensiune, dureri de cap, constipație și semipareză. Medicul de gardă i-ar fi făcut câteva analize și ar fi ajuns la concluzia că pacienta are doar o constipație. I-a făcut o clismă și a externat-o. După zece minute, în stația de autobuz, femeia a facut atac cerebral. S-a prăbușit secerată și a intrat în comă.

Femeia a fost adusă din nou la spital. A fost internată la Terapie Intensivă. Doctorii spun că șansele de supraviețuire ale femeii deveniseră extrem de mici, așa că astăzi au deconectat-o de la aparatele care o țineau în viață.

„O femeie din Vaslui a intrat în comă imediat după externare. Familia ei acuză medicii de neglijență”

Rudele femeii spun că neglijența medicului a ucis-o și vor să depună plângere la poliție și la Colegiul Medicilor.

La Spitalul de Urgență din Vaslui a început o anchetă internă. Și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vaslui au început o anchetă în acest caz. Verificările vor stabili dacă în acest caz doctorii au respectat toate protocoalele sau putem vorbi de culpă medicală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite