A doua unitate mobilă de terapie intensivă destinată pacienților cu coronavirus trimisă de la Galați la Timișoara a fost conectată la utilități. Spitalul Județean va fi reorganizat pentru a putea face față solicitărilor

17 august 2020, 18:08

Unitatea mobilă de ATI trimisă de la Galați este cea de-a doua adusă la Timișoara.

Prima a ajuns la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara în urmă cu o lună și e deja plină cu pacienți aflați în stare critică din cauza infectării cu noul coronavirus.

Cea de-a doua terapie intensivă mobilă a fost instalată de data aceasta la Spitalul Județean, unde a ajuns în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

În acest weekend, reprezentanții spitalului și cei de la ISU Timiș au muncit pentru a conecta TIR-ul la toate utilitățile și pentru montarea aparaturii.

Următorul pas e reprezentat de avizul din partea Direcției de Sănătate Publică, pentru ca unitatea mobilă de terapie intensivă să devină funcțională.

În plus, pentru a putea face față numărului crescut de infectări cu noul coronavirus din județul Timiș, Spitalul Județean din Timișoara va fi reorganizat. În unitatea medicală vă fi realizată o zonă roșie, cu circa 130 de paturi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite