A 30-a ediție a Festivalului Național de Teatru este online, la radio și la TVR! Multe dintre titlurile înscrise pe agenda FNT 30 sunt producții sau coproducții ale Televiziunii Publice

22 noiembrie 2020, 20:26

Actorii, regizorii, scenografii nu renunţă la teatru nici în aceste vremuri de criză sanitară, iar pentru spectatori, în această săptămână, se prezintă altfel: pe scena virtuală, în faţa ecranelor şi pe unde.

Este Festivalul Naţional de Teatru, ediţia 30, aniversară şi cu totul specială! Teatrul va putea fi acum văzut zi de zi, la orice oră, pe internet şi la televizor.

Printre spectacolele care vor fi difuzate pe fnt.ro este şi „Furtuna”, de la Teatrul Naţional din Bucureşti, cu Ion Caramitru în rolul Prospero, într-o montare captivantă, cu ritmuri frenetice, umor și emoție.

TVR este în premieră coproducător al festivalului care prezintă o selecţie de spectacole reprezentative, ce au avut şi norocul să fie filmate.

Multe dintre titlurile înscrise pe agenda FNT 30 sunt producții sau coproducții ale Televiziunii Publice, păstrate în Arhiva de Aur TVR.

Acestea vor fi difuzate în această săptămână pe TVR 3, de la ora 20.00.

Peste 50 de evenimente culturale unice – spectacole, colocvii, dialoguri, documentare despre creaţia unor spectacole pot fi urmărite pe site-ul fnt.ro până pe 29 noiembrie, gratuit!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă