84 de factori poștali se întrec astăzi în Piața Victoriei din Capitală, pentru titlul de "cel mai rapid poştaş"

Poşta Română va aniversa, în acest sfârşit de săptămână, 160 de ani de la înfiinţare şi anunţă organizarea competiţiei profesional-sportive de tradiţie "Marşul Factorilor Poştali", în Bucureşti, pe Calea Victoriei.

13 August 2022, 08:41 (actualizat 13 August 2022, 15:55) Știrile TVR |
poştaşi

Potrivit unui comunicat al companiei, 84 de salariaţi se vor întrece sâmbătă pentru titlul de "cel mai rapid poştaş", pornind din faţa fostului Palat al Poştelor, actualul Muzeu Naţional de Istorie a României.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 10:30, în cadrul proiectului "Străzi Deschise - Bucureşti, promenadă urbană", organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, alături de Arcub şi Proedus - în calitate de operatori zonali.

"Cei 84 de factori poştali, câştigători ai fazelor judeţene (42 de femei şi tot atâţia bărbaţi), îşi vor demonstra competenţele sportive pe un circuit de 3 km, femeile, respectiv 5 km, bărbaţii, traseu cuprins între Splaiul Independenţei şi B-dul Regina Elisabeta. Vor fi premiaţi cei mai rapizi poştaşi, însă se vor acorda şi premii speciale, pentru cel mai vârstnic, cel mai tânăr şi cel mai tehnic participant, atât la categoria femei, cât şi bărbaţi", se arată în comunicat.

Marşul Factorilor Poştali a debutat în 1977, la Bucureşti, şi, în fiecare an, aliniază la start, la fazele judeţene şi naţională, câteva mii de angajaţi ai Poştei Române.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 21°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 15°C 13°C
CONSTANTA 20°C 18°C
CRAIOVA 20°C 18°C
BRASOV 14°C 11°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI