80.000 de turiști sunt pe litoral. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au consumat substanțe interzise

30 aprilie 2018, 09:11

UPDATE Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în Mamaia Nord, ele sunt suspectate că au consumat substanțe cu efecte psihotrope, a transmis Ana Maria Stancu. Au fost găsite leșinate în diferite locuri și au fost chemate ambulanțele. Patru persoane au fost transportate la spital. Una dintre ele, o femeie din Polonia, a intrat în comă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au desfășurat acțiuni în Mamaia. Au deschis 8 dosare penale, între care și pentru ctățeni străini.

Vamaioții au așteptat pe plajă răsăritul lunii, care a vestit începerea unei alte nopţi albe. Temperaturile scăzute nu i-au intimidat şi nici nu le-au stricat distracţia, dimpotrivă, i-au încurajat să combine dansul cu băutura, ca să facă faţă provocărilor. Petrecerile s-au încheiat la răsăritul soarelui, când cei mai mulţi turişti s-au întors pe plajă, unde şi-au ocupat câte un loc în cort ori sub cerul liber.

Indiferent că s-a cântat folk, rock sau reggae, toate petrecerile din beach-baruri i-au atras ca un magnet pe turişti. Cu toţii au avut o singură misiune: să petreacă fără limite.

Pentru turişti, fiecare noapte în Vamă este memorabilă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite