75 de ani de carieră în aviaţie. American Airlines a botezat un avion cu numele unui mecanic

20 iulie 2017, 12:46

Azriel Blackman are 92 de ani şi este mecanic al companiei American Airlines, printre cele mai mari de pe continentul nord-american. Lucrează aici de 75 de ani.

Din cauza vârstei, nu mai are voie să urce scări sau să execute lucrări mecanice efective – urmăreşte însă cu conştiinciozitate toate reparaţiile care se fac şi se ocupă de listele interminabile care trebuie completate. Nu dintr-un birou, ci bătând cu pasul tot aeroportul Kennedy din New York, ca să vadă cu ochii lui avioanele şi lucrările executate.

„Vin la serviciu în fiecare zi, fără greş, iar draga mea soţie, când era în viaţă, îmi spunea «du-te la muncă, du-te să te joci cu prietenii!»”

De 75 de ani, Azriel Blackman se trezeşte la 5 în fiecare dimineaţă, 5 zile pe săptămână. American Airlines i-a sărbătorit cariera acum câţiva ani şi o face din nou: un avion al companiei va fi rebotezat cu numele mecanicului. Blackman a bătut mai multe recorduri – între care cel pentru durata unei cariere într-un singur domeniu şi pentru faptul că a rămas la acelaşi angajator – de 75 de ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite