7 persoane rănite după un atac cu toporul în gara din Dusseldorf. Un suspect arestat

Atac la gara din Dusseldorf
Atac la gara din Dusseldorf
9 martie 2017, 23:14

ACTUALIZARE 02.35 „Suspectul arestat și care a fost rănit este un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice”, a informat poliția într-un comunicat.

În jurul orei locale 20.50, agresorul a coborât dintr-un tren și a atacat călătorii aflați în gară. Potrivit forțelor de ordine, individul a sărit de pe un pod în timp ce încerca să fugă și s-a rănit grav în cădere.

Traficul feroviar a fost reluat după miezul nopții.

ACTUALIZARE 01.00 Poliția germană a anunțat că a arestat un individ care a rănit joi seara mai multe persoane cu un topor, în gara centrală din Dusseldorf, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres.

Un purtător de cuvânt al poliției a afirmat că agresorul suspect a fost reținut. Una dintre victimele atacului a fost grav rănită.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă au fost mai mulți agresori, fără să aibă mai multe informații în legătură cu acest subiect.

Elicoptere și un important dispozitiv polițienesc au fost desfășurate în jurul locului atacului.

ACTUALIZARE 23.30 Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Rainer Kerstiens, a declarat pentru Associated Press că mai mulţi suspecţi ar fi fugit şi sunt căutaţi de forţele de ordine.

Eram pe peron, aşteptam trenul. Trenul a venit şi brusc cineva a sărit cu un topor şi a lovit oamenii. Era sânge peste tot„, a declarat un martor pentru Bild.

Potrivit celor mai recente informații neconfirmate oficial, 5 persoane ar fi rănite după ce au fost atacate cu toporul în gara din Dusseldorf.

Gara a fost închisă joi seară, iar trenurile nu mai opresc aici. Zona este încercuită de forţe antitero. Potrivit informaţiilor presei, doi atacatori ar fi fost reţinuţi. Poliţia urmăreşte alţi doi suspecţi.

ACTUALIZARE 23.19 Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, echipe medicale acordă îngrijiri mai multor persoane.

ACTUALIZARE 23.14 Bild transmite că doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţie. Alţi doi ar fi căutaţi.

Mass media germane transmit că mai multe persoane au fost rănite.

 

Motivul atacului nu este cunoscut.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite