58 de echipaje au luptat pentru trofeul Dacii Liberi, prima etapă a C.N. De Offroad

29 mai 2019, 11:03

Dacii Liberi

La trophy, la clasa extrem, s-au impus campionii en-titre Andy Vișoiu cu Fântână Constantin în dreapta, urmați de Sorin Parvulescu/Sorin Popa si Sorin Miron/Laurențiu Dobrică.

Clasa Open  a fost cea mai bine reprezentată la trofeul Dacii liberi, cu 19 echipaje la start. Cu 8 ore 22 de minute și 8 secunde, după cele două zile de traseu, s-a impus Teo Vișoiu, cu Marius Pop în dreapta, urmat de Andrei Mușețeanu, copilot Sorin Melente și Vlad Viorel/Răzvan Vișoiu. A fost primul concurs la această clasă pentru mai multe echipaje, printre care și tandemul Silviu Bulugioiu/Roxana Ciuhulescu. „A fost o etapă foarte grea, mai ales că a fost prima experiență pentru mine la Clasa Open. Nu o să uit niciodată etapa asta, dar cu siguranță nu regret că am participat împreună cu Silviu la un eveniment deosebit!”

Dacii Liberi

La clasa Standard A s-a impus echipajul Marius Dima/Vasi Gheorghiu, urmat de Oana Tarcea/Raul Petrea și Victor Baciucă/George Tan. La Standard B, s-a impus echipajul GTC, Nicolae Burada/Traian Maracineanu. Cei doi au fost urmați în clasament de Sebastian Avram cu Alexandru Chivari în dreapta și echipajul ieșean Raimond Chelban/Cristian Haba. La Clasa Standard C, Alin Bob cu  Marius Mateș copilot s-a impus in fata tandemului Cristian Craveț /Valentin Capotă, podiumul fiind completat de echipajul Cornel Zamfires /Magda Danciu.

Dacii Liberi

La Trial, la clasa extrem, s-a impus tandemul Robert Țuțuianu/Valentin Ciobanu, urmat de echipajul Dragoș Cândescu/ Florin Petrișor și câștigătorii de la Trophy, Andy Vișoiu/Costin Fântână. La clasa open podiumul a fost format  din Tudor Octavian/Liviu Barbu, urmați de Mircea Tudor/Pavel George și Andrei Mușețeanu/Sorin Melente.

Clasele Standard au avut o participare mai mică, la Clasa Standard A impunându-se echipajul Arthur Lorincz/Dragoș Tomuleț. Ei au fost urmați în clasament de Victor Baciucă/George Tan și echipajul Karol Perețeanu/Gheorghe Deleanu. La Standard B s-a impus pilotul Club Alba OffRoad, Sebastian Avram cu Alexandru Chivari copilot, urmat de Nicolae Burada cu Traian Mărăcineanu copilot și de echipajul Cornel Stan/Cătălin Haraguș. La clasa nouă, Standard C s-a impus echipajul Cornel Zamfirescu / Magda Danciu, urmat de Dorin Toma/Jan Willem Eek și George Tan/Victor Baciucă.

Următoatea etapă a campionatului Național de Offroad se va desfășura în ultimul week-end din iunie la Slănic Prahova.

Dacii Liberi

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite