40 de mii de fani l-au sărbătorit pe chitaristul Martin Gore pe scena de la Cluj Arena, în primul concert Depeche Mode din oraș

24 iulie 2017, 13:50

Zeci de mii de fani au umplut Cluj Arena. Au cântat fiecare vers împreună cu Dave Gahan.

Fanii erau emoționați încă înainte de începerea concertului.

Depeche Mode a cântat pe o scenă de 50 de metri lățime și 20 înălțime. Au fost montate și mai multe ecrane uriașe pe care au rulat proiecții pregătite de fotograful Anton Corbijn, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase.

Concertul de duminică a fost primul al trupei Depeche Mode la Cluj-Napoca și ultimul din turneul european „Global Spirit”, de promovare a celui mai recent album.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite