3031 Bonsai, vila în care a înnoptat liderul de la Kremlin în Antalya. I se spune Vila lui Putin

3 iunie 2017, 16:45

3031 Bonsai – așa se numește vila în care a înnoptat Vladimir Putin. Se știu foarte puține despre șederea lui aici. Zona a fost împânzită de agenți de securitate și se mai știe că a venit cu bucătarul personal.

Cei ce se ocupă de securiatea liderului de la Kremlin au analizat dosarul fiecărui angajat de la hotel. Aici lucrează cam 1.200 de oameni. Apoi au fost aleși doar câțiva care, pe baza unei legitimații cu fotografie, nume și prenume, s-au putut apropia de vila specială.

La acest hotel din Belek, Antalya, vin frecvent celebrități – Tiger Woods, fost numărul unu în lumea golfului, politicieni cu funcții de calibru greu. – de exemplu, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ori staruri din showbiz din toată lumea și din Turcia.

Nu toți stau chiar în incinta hotelului. Cei mai mulți preferă rețeaua de vile private, cu piscină proprie, personalul non-stop la dispoziție și, cel mai important, intimitate. Discreția e asigurată de gardurile vii care înconjoară aceste vile și, desigur, de agenții plasați peste tot, chiar dacă noi nu-i vedem.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite