30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului participă la Bookfest Chișinău, desfășurat sub Înaltul Patronaj al președinților Republicii Moldova și României

31 august 2022, 13:26

Peste 30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului îi așteaptă pe iubitorii de lectură să aleagă dintre cele 30.000 de volume de cărți, exclusiv în limba română, la cele mai bune prețuri de pe piață.

În perioada 31 august – 4 septembrie, edituri din România și Republica Moldova vor construi un pod literar peste Prut, dar și peste timp, din 30 de mii de volume de carte, exclusiv în limba română.

Vizitatorii Bookfest au ocazia să se plimbe printre paginile celor mai proaspete publicații, să participe la lansări de carte, dezbateri literare, ateliere și întâlniri de suflet cu personalități culturale de pe ambele maluri ale Prutului, precum: Adrian Cioroianu, Dumitru Crudu, Radu Paraschivescu, Emilia Șercan, Sorin Ioniță, Sabina Fati, Cristian Preda, Bogdan Crețu, Ciprian Apetrei, Moni Stănilă, Spiridon Vangheli sau Alexandru Vakulovski.

Ediția din acest an se bucură de Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite