3 MAI | Ziua în care oamenii pot purta încălțăminte fără...pereche

Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare.

03 Mai 2022, 08:57 (actualizat 03 Mai 2022, 09:04) Știrile TVR |
Ziua în care oamenii pot purta încălţăminte fără ...pereche / FOTO: shutterstock.com

Una dintre cele mai ciudate zile ale anului este Ziua celor doi pantofi de culori diferite, sărbătorită pe 3 mai. Ziua a fost sărbătorită pentru prima dată în 2009 ca o modalitate de a recunoaşte şi de a celebra diversitatea umană.

Arlene Kaiser din Statele Unite a creat Ziua celor doi pantofi de culori diferite (#TwoDifferentColoredShoesDay) ca "o zi pentru a recunoaşte şi a sărbători unicitatea şi diversitatea umanităţii". Aceasta a iniţiat această tendinţă purtând doi pantofi de culori diferite de două sau trei ori pe săptămână, în timp ce îşi vedea pur şi simplu de ziua ei normală. Oamenii au început rapid să îmbrăţişeze modul unic al lui Kaiser de a păşi prin viaţă. I s-au alăturat şi ei în a-şi sărbători diferenţele prin purtarea a doi pantofi de culori diferite, iar în curând acest lucru s-a răspândit în întreaga lume, scrie nationaltoday.com.

Este singura zi din an în care oamenii poartă încălţăminte nepotrivită, pentru a-şi evidenţia individualitatea şi pentru a arăta că au curajul de a-şi asuma un risc şi de a ieşi din rutina zilnică. Unii păstrează simplitatea, purtând un pantof negru şi un pantof maro, în timp ce alţii fac totul să iasă în evidenţă, purtând pantofi viu coloraţi sau stridenţi şi, de asemenea, contrastând tipurile de încălţăminte pe care le poartă.

Educator şi orator public, precum şi membră a Screen Actors Guild, dr. Kaiser crede cu tărie că toată lumea ar trebui să îşi celebreze personalitatea unică şi să meargă pe propriul drum şi speră să continue să inspire lumea în moduri mărunte.

Arlene Kaiser are şi un site, http://drarlenekaiser.com/, unde scrie: ''Dacă aţi fost îndrumat către acest site şi o căutaţi pe doamna care poartă pantofi de două culori diferite atunci când vorbeşte şi oferă trucuri de inspiraţie, aţi găsit-o!''

 

 

 

 

sursa agerpres

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 36°C 37°C
IASI 33°C 35°C
CLUJ 33°C 33°C
CONSTANTA 26°C 28°C
CRAIOVA 33°C 33°C
BRASOV 30°C 31°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI