25 de persoane, arestate în Germania, după tentativa eşuată de lovitură de stat. Gruparea Cetăţenii Reichului, în atenţia presei

10 decembrie 2022, 19:22

Heppner este cunoscut şi prin faptul caă fiica sa este iubita fotbalistului David Alaba, capitanul naţionalei Austriei. Printre complotiştii descoperiţi de serviciile speciale se află şi un cetăţean german de origine română, Adrian Ursache, fost Mister Germania. Acesta îşi proclamase încă din 2016 propriul stat independent pe proprietatea sa din Saxonia. De altfel, în estul Germaniei, Comunitatea Raih zburger din estul ţării pretinde de aproape 10 ani că este un regat în toată puterea cuvântului, independent de Berlin.

În adâncul peisajului rural din estul Germaniei, există o graniță invizibilă.

Din pădurea deasă ies turnurile unui castel impunător. Un semn de pe ușa din față îl informează solemn pe vizitator că a intrat – de fapt – într-o nouă țară.

„Königreich Deutschland” adică Regatul Germaniei este un stat independent autoproclamat. Regele său autoproclamat, Petru I îşi primeşte oaspeţii într-un salon destul de mohorât, îmbrăcat în lambriuri de lemn şi le explică de ce a ajuns la Regatul Germaniei.

Au trecut aproape 10 ani de la încoronarea lui Petru I şi întemeierea aşa zisului său regat care îşi bate propria-i moneda, are cărţi de identitate şi propriul steag.

Petru I este cunoscut ăn Germania ca Reichsburger sau cetăţean al Reichului. Este unul dintre cei 21 de mii de oameni pe care serviciile îi consideră teoreticieni ai conspiraţiei care nu recunosc legitimitatea statului german postbelic.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă