2021 readuce marile festivaluri: UNTOLD, Electric Castle, Summer Well, Cerbul de Aur

27 noiembrie 2020, 12:52

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat ediția de anul viitor și au dezvăluit câteva nume celebre care vor cânta în iulie 2021 pe domeniul de la Bonțida. Tot astăzi, și organizatorii UNTOLD și-au bucurat fanii.

Meet me at the Castle! Este invitația pe care o lansează organizatorii celebrului festival organizat pe domeniul de la Bonțida. Aceștia au anunțat și câteva mari nume care vor sosi la Cluj anul viitor.

Festivalul va avea loc în perioada 14-18 iulie 2021.

Și organizatorii UNTOLD au adus vești bune și speranță festivalierilor.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD: Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care ne vor permite testarea în masă. (…) UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum!“

Dacă planurile organizatorilor nu vor fi date peste cap de pandemie, petrecăreții sunt așteptați pe arena din Cluj între 5 și 8 august 2021.

Organizatorii Summer Well anunță cea de-a zecea ediție în perioada 13-15 august 2021, la fel ca și până acum, pe domeniul Știrbey de lângă București.

Și Festivalul Internațional Cerbul de Aur ar putea avea loc anul viitor. Consiliul de administrație al TVR a aprobat organizarea evenimentului, sub rezerva aprobării bugetului pe anul viitor și a respectării restricțiilor care vor fi în vigoare la acel moment. Iar dacă toate lucrurile merg bine și alte festivaluri vor fi reluate.

Deși potențialele vaccinuri și campaniile de imunizare anunțate le dau curaj organizatorilor de festivaluri, medicii rămân rezervați când vine vorba de astfel de evenimente, cu mulți participanți.

Recent, prin intermediul unei scrisori deschise trimise Guvernului, aproape o sută de trupe și cântăreți i-au cerut premierului să includă și artiștii în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă