2020-Anul Şobolanului de Metal, în Zodiacul chinezesc. Diplomaţia va intra într-o perioada pacifistă, spun asiaticii

Potrivit Zodiacului chinezesc, în două săptămâni, omenirea intră în anul Şobolanului de metal. Pentru cei mai mulți dintre noi, rozătoarea nu este decât un motiv de panică. Pentru asiatici și nu numai, să ai un şobolan de metal, jad sau orice altă piatră preţioasă sau chiar unul în carne și oase este absolut necesar dacă vrei să-ți meargă bine tot anul.

12 Ianuarie 2020, 19:48 |

Talentat și foarte simpatic este Remy, șobolanul imaginat de creatorii de la Casa de Producție Pixar.

Pe 25 ianuarie, potrivit Zodiacului chinezesc, Şobolanul va fi venerat așa că magazinele cu produse Feng Shui, au dat lovitură.

Sunt unii care, însă, își doresc un șobolan adevărat mai ales când descoperă că nu numai personajul din filmul de animație este drăguț.

Marti Leimbach și-a dobândit însă notorietatea mondială prin romanele pe care le-a scris. "Să mori tânăr" a fost ecranizat în 1991, având-o ca protagonistă pe Julia Roberts.

Numai când a ajuns celebră, Marti a îndrăznit să mărturisească dragostea pe care le-o poartă rozătoarelor. Are 27 acum. De fapt 9 perechi și progeniturile lor care mișună nestingheriți prin biblioteca scriitoarei.

Pentru astrologii chinezi, 2020 va fi însă un an special. Pe 25 ianuarie asiaticii sărbătoresc intrarea în anul Şobolanului de metal.

Gândind după evenimentele care au dat fiori reci omenirii la începutul anului, negocierile și logica sunt absolut necesare, dacă ne dorim un an cât de cât tihnit.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 17°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 14°C 13°C
CONSTANTA 14°C 15°C
CRAIOVA 15°C 18°C
BRASOV 12°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI