20 de polițiști români, în misiune la Paris. Vor participa la activități de patrulare și de siguranță publică

Polițiști români poliția română IGPR
Polițiști români poliția română IGPR
12 decembrie 2018, 17:05

„Scopul misiunii este acela de a acorda sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze, în asigurarea securităţii zonelor cu afluenţă turistică sezonieră, unde se pot săvârşi fapte de natură infracţională/antisocială”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români vor participa alături de poliţiştii francezi la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, în uniformă, în diferite zone ale capitalei Franţei, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale şi a faptelor antisociale.

De asemenea, vor sprijini verificările efectuate de serviciile de poliţie franceze în stabilirea identităţii persoanelor implicate în comiterea de fapte de natură infracţională, depistate în cadrul activităţilor de patrulare.

În misiunea din Franţa s-au deplasat poliţişti de la IGPR, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, de la inspectoratele de poliţie judeţene Arad, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Tulcea şi Vâlcea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Franța, prima țară cu o lege împotriva hainelor ieftine chinezești

Referendum la Paris, pe tema triplării tarifelor de staţionare pentru SUV-uri