20 de persoane evacuate la Rodna, Bistrița-Năsăud. Gospodării inundate în 19 localități și un drum județean blocat

Intervenție pompieri la inundații
Intervenție pompieri la inundații
23 iunie 2020, 22:16

În comuna Măgura Ilvei, s-a înregistrat o alunecare de teren, iar pe unele porţiuni din drumul judeţean 172D nu se poate circula, ca urmare a precipitaţiilor abundente.

Între localităţile Silivaşu de Câmpie şi Urmeniş, s-a surpat o porţiune de 25 de metri din drumul naţional 16, iar o bandă de circulaţie este blocată.

Pe mai multe drumuri din judeţ, inclusiv pe raza municipiului Bistriţa, traficul se desfăşoară cu dificultate ca urmare a precipitaţiilor, iar poliţiştii sunt la faţa locului pentru dirijarea sau restricţionarea circulaţiei.

Au fost raportate gospodării inundate în municipiul Bistriţa şi localităţile componente Sărata, Ghinda şi Sigmir, în oraşul Beclean, dar şi în mai multe localităţi din mediul rural: Agrişu de Sus, Anieş, Căianu Mic, Coldău, Ilişua, Ilva Mare, Jelna, Maieru, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei, Rodna, Şirioara, Uriu, Urmeniş.

De asemenea, în comuna Matei au căzut mai mulţi copaci.

Evenimentele sunt gestionate de către echipajele de pompieri, Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă