Produse de lux furate din avioanele de pe Otopeni. 20 de persoane au fost reținute

19 iunie 2020, 07:50

Ancheta de amploare făcută în București, Ilfov și Prahova a pornit după ce polițiștii au descoperit o grupare care fura din containerele încărcate în avioane, destinate vânzării la bordul aeronavelor.

Printre cei duși la audieri sunt angajați ai Companiei Aeroporturi și ai altor firme de pe platforma aeroportuară Henri Coandă.

Anchetatorii au ridicat 400 de parfumuri, 4 minibaruri, peste 450 de sticle cu diverse băuturi, aproximativ 200 de ceasuri și bijuterii, produse cosmetice și genți.

Au fost ridicate şi sume importante de bani, peste 80.000 lei și aproximativ 30.000 de euro, precum și alte sume în dolari și lire sterline. Prejudiciul se ridică la aproximativ 800 de mii de euro.

Zeci de percheziții au avut loc, joi dimineața, în București și în județele Ilfov și Prahova, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului Militar, la persoane acuzate că au furat produse de lux, cosmetice și băuturi din containerele încărcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Otopeni. Prejudiciul se ridică la peste 800.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă