19 persoane au fost arestate preventiv, în dosarul clanului „Ştoacă”

Arestări preventive
Arestări preventive
7 iunie 2018, 23:20

Printre persoanele arestate se află și Cristian Cosmin Mihai, fiul fostului senator de Brăila Cristian Dănuţ Mihai.

În acelaşi dosar, alte nouă persoane au primit arest la domiciliu, iar patru au fost plasate în control judiciar, a mai precizat sursa citată.

Procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane în dosarul clanului ‘Ştoacă’, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri şi persoane, proxenetism, înşelăciune, influenţarea declaraţiilor, cumpărare de influenţă şi dare de mită, precizează Biroul de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe parcursul mai multor ani, prin intervenţii succesive din partea organelor judiciare, s-a acţionat pentru destructurarea unei grupării ce acţiona, cu precădere pe linia traficului ilicit de droguri de mare risc, în municipiul Bucureşti, grupare de tip mafiot, bazată pe relaţii de familie, cunoscută în lumea interlopă sub denumirea de ‘Ştoacă’.

Miercuri dimineața, procurorii DIICOT au efectuat 57 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu. Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de influență, trafic de minori, înșelăciune, influențarea declarațiilor, cumpărare de influență și dare de mită.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite