13 cu ghinion pentru Roxen la Eurovision 2021. România nu s-a mai calificat în finală din 2018

19 mai 2021, 21:45

3500 de spectatori, toți testați COVID, s-au întâlnit în sala Ahoy Rotterdam după un an de restricții. Exuberanța lor i-a însoțit pe cei 16 artiști din prima semifinală Eurovision 2021.

Fanii artistei care a reprezentat România au vibrat și ei de emoție, atunci când Roxen a intrat a 13-a pe scenă. N-a fost însă cu noroc. Piesa Amnesia nu a strâns suficiente voturi care să o trimită în finala de sâmbăta.

Din 2018, România nu s-a mai calificat în finala Eurovision după ce, cu un an înainte, țara noastră obținea locul 7 cu piesa Yodel it, în ultima fază a competiției muzicale.

După semifinala de aseară de la Rotterdam, au rămas în cursa pentru trofeul Eurovision artiștii din: Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina. A doua semifinală va avea loc joi seara, atunci când românii pot susține Republica Moldova.

Finala Eurovision 2021 va fi sâmbătă, 22 mai. Cel mai important concurs muzical european este transmis în direct pe TVR1, TVR Internațional și TVR Plus.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite