12,5 milioane de euro pentru închirierea de toalete ecologie pentru patru ani. Licitație la Primăria Capitalei

7 iulie 2017, 09:59

Primăria Capitalei a lansat o licitaţie pentru închirierea şi întreţinerea unor toalete ecologice, ce urmează să fie amplasate, în principal, în parcuri. Autorităţile caută o singură firmă, cu care vor încheia contracte pe o durată totală de patru ani, pentru o sumă maximă de 57 de milioane lei, adica 12.5 milioane de euro, fără TVA.

Câţiva consilieri spun că, la banii aceştia, Primăria ar putea foarte bine să cumpere toaletele, nu doar să le închirieze.

În cei patru ani, Primăria vrea, printre altele, minimum 320 de toalete racordate la reţeaua de canalizare şi electricitate şi minimum 600 de toalete ecologice mobile amplasate permanent. A luat în calcul şi instalaţii speciale pentru persoanele cu dizabilităţi. Pentru că numărul exact nu a fost stabilit, ne putem face o idee despre costurile inividuale, în funcţie de un contract asemănător semnat în 2016. Acela a fost pe trei ani şi a avut o valoare de 40 de milioane de lei.

Stirile TVR au solicitat Primariei Capitalei în repetate rânduri o poziţie referitoare la controversele din jurul acestor contracte. Deocamdată, nu am primit niciun răspuns.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă