„100Thanks”, o aplicație pentru telefonul mobil prin care se pot adresa mulțumiri

21 septembrie 2017, 08:45

Aplicația, ‘app’, disponibilă pentru dispozitivele mobile iOS sau Android, permite crearea unui mesaj de mulțumire personalizat și trimiterea sa sub formă de carte de vizită pe email sau pe Whatsapp.

Mesajul poate fi trimis și pe rețelele de socializare. Prin trimiterea mesajelor se creează și „o hartă socială a mulțumirilor” și se înregistrează kilometrii parcurși de acestea în cyberspace.

„Prin această inițiativă se dorește promovarea unei valori, din ce în ce mai uitată în societatea noastră: exprimarea gratitudinii”, a declarat responsabilul acestei app, José Luis Cáceres.

Proiectul fără ambiție de profit a luat ființă în 2015 ca site în care se putea intra pentru a exprima mulțumiri și care acum se extinde și la telefoanele mobile sub formă de aplicație.

De la crearea acestui site, mesajele trimise prin „100Thanks” au parcurs 6 milioane de kilometri și au ajuns în 50 de țări.

Acum, cu aplicația pentru mobile, pe lângă trimiterea mesajelor de mulțumire, utilizatorii pot crea și un calendar al gratitudinii în care sunt trecute datele la care trebuie trimise mesajele de mulțumire.

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite