100 de coroane norvegiene pentru fiecare sutien atârnat de gardul fermei. Campania lui Anders Grande de luptă împotriva cancerului la sân

19 septembrie 2017, 08:55

Ferma lui Anders Grande de lângă orașul Bergen, din sud-vestul Norvegiei, arată ca o uscătorie pentru lenjerie feminină. Pe gard sunt sute de sutiene întinse de diverși oameni sau chiar de Anders pentru că le primește prin poștă.

„Într-o noapte mi-a venit ideea și am scris pe Facebook că pentru fiecare sutien pe care cineva îl atârnă de gardul meu o să donez 100 de coroane norvegiene”, a declarat Anders Grande.

Banii sunt pentru lupta împotriva cancerului la sân și publicul a reacționat imediat. Sute de sutiene au fost atârnate în doar câteva zile și gardul a devenit neîncăpător.

Nici donațiile nu la mai acoperă singur, pentru că mulți oameni și companii s-au alăturat originalei campanii și s-au strâns deja peste 55.000 de coroane norvegiene.

Cât despre inspirație, Anders Grande povestește că a văzut ceva similar în Islanda în timpul unei vacanțe și a vrut să se implice după ce o bună prietenă s-a îmbolnăvit de cancer la sân.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite