100 de copii de la o școală din Bucureștii au luat parte la o acțiune de repopulare cu păstrăv a râului Putna

26 mai 2021, 09:55

Printre chiote de nerăbdare sau exclamații de admirație, 100 de copii de la o școală din București au ascultat instrucțiunile specialiștilor în piscicultură. Aceștia le-au explicat cum să procedeze pentru ca puietul de păstrăv să ajungă în râu. Apoi au trecut la treabă.

De ani buni, elevii unui colegiu privat din București merg să se relaxeze în zona turistică Lepșa-Greșu. De curând, au trecut și la fapte bune. După ce au organizat de Paști o acțiune de ecologizare împreună cu Federația Română de Aikido Modern, s-au gândit să cumpere 10 mii de puieți de păstrăv care acum înoată în apele de munte. Cursuri practice ar trebui implementate în toate școlile, cred reprezentanții Federației de Aikido Modern, care au devenit parteneri ai celor mici în toate acțiunile de voluntariat.

Voluntarii spun că s-au obișnuit să facă fapte bune pentru natură și nu se vor opri aici. Acum plănuiesc cumpărarea unui dispozitiv GPS, care va fi folosit la monitorizarea unui râs din Rezervația Naturală Cheile Tișiței.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite